L'Auditori de Cornella: Manel i Mishima en concert el proper 22 d’octubre.

Localitats exhaurides per aquest espectacle únic amb dos dels grups de renom de la música catalana més actual

Gairebé vuit-centes persones es donaran cita el proper dissabte a L’Auditori de Cornellà per vibrar amb la música de Manel i Mishima. Dos grups en un mateix dia, dos concerts en un mateix escenari, tot en un espectacle únic que s’encetarà a les 21h en el marc de la nova programació de tardor ‘Teatre a L’Auditori’ organitzada per l’Ajuntament de Cornellà i que té com a objectiu promoure la cultura des de tots els vessants i fer-la arribar a tot tipus de públic.

En primer lloc, Manel ens presentarà el seu segon àlbum ’10 Milles per veure una bona armadura’, el primer disc cantat en català que arriba a la primera posició de les llistes de tot Espanya, des del 1996.

Aquesta fita només l’havien aconseguit cantautors de la talla de Joan Manuel Serrat o Lluís Llach convertint a Manel en el primer grup de pop de la història que se
situa en el número 1 cantant en català. En 2008 van llançar el seu primer disc ‘Els millors professors europeus’ i en poc temps Manel es va convertir en tot un fenomen sociològic abanderant la nova era dels grups de pop catalans.

El públic de L’Auditori podrà gaudir a continuació de la música de Mishim representació de ‘Amar en tiempos revueltos’. Després del concert de Manel i Mishima, la
cartellera continuarà amb l’espectacle protagonitzat per la cantant Nina i l’Orquestra Cadaquès el proper 29 d’octubre. El teatre tornarà al nostre escenari el proper 6 de novembre i ho farà de la mà de Juan Echanove que protagonitza juntament amb Maika Makovski l’obra ‘Desaparecer’.

I per tancar la temporada de tardor, un espectacle per a tota la família. ‘Pinocchio’ ens aproparà els dies 26 i 27 de novembre el món de la dansa d’una forma original i atractiva sobretot pels més petits. Cinc espectacles de luxe que formen part d’una programació que porta fins a Cornellà obres i artistes de gran qualitat a preus molt assequibles.

www.auditoricornella.com

Ir a listado de noticias