MASIA PARA EVENTOS CORPORATIVOS Y CELEBRACIONES

El Mas del Silenci és molt més que un espai de celebracions. Una celebració en ple bosc, rodejat
d’arbres centenaris, on el temps s’atura.

És natura, gastronomia, és passió pel detall. Un espai on viure el teu somni, un esdeveniment únic fet a mida i personalitzat, rodejats de la màgia de la naturalesa. Afegeit a una gran gastronomia amb productes del mercat de gran qualitat, bona presentació i combinació amb la cuina d’ara i la de sempre.

A més a més, gaudir de la possibilitat de quedar-se a dormir, gaudir d’un bon esmorzar l’endemà on podreu compartir les anècdotes del vespre anterior. Vestir-se a les nostres habitacions aprofitant la comoditat que això suposa.

I a més, tot això amb el gran assessorament del departament de coordinació. Des de El Mas del Silenci us ajudem amb tot el que estigui a les nostres mans. El dia de l’esdeveniment tindreu una persona que s’encarregarà de coordinar l’esdeveniment perquè aquest surti com havíeu pensat.

O el nostre porxo, un espai amb porxada (que també funcionarà com a pla B en cas de pluja), el qual té un O el nostre porxo, un espai amb porxada (que també funcionarà com a pla B en cas de pluja), el qual té unencant especial entre Cortines de tul i columnes de tronc. La nostra cabana feta de troncs, sota els arbres.

Dirección postal

Nuestra dirección:

San Pere de Castanyadell, s/n, 08519, Barcelona

GPS:

41.9255542, 2.4287685

Solicitar Presupuesto